Ohita valikko
Lahti Aqua somessa

Lahti Aquan hyväntekeväisyyskalenteri 2022

Ostamalla laadukkaan ja ainutlaatuisen Lahti Aquan vesihuollon ammattilaisten tähdittämän seinäkalenterin vuodelle 2022 osallistut hyväntekeväisyyteen Päijät-Hämeen keskussairaalan lastentautien osastojen toiminnan tukemiseksi.

Tilaa kalenteri

Kalenterin tarina

Turvallinen vesihuolto on edellytys ihmisten ja yritysten hyvinvoinnin kannalta.
Me Lahti Aqualla työskentelemme joka päivä laadukkaiden, turvallisten ja toimintavarmojen vesihuoltopalveluiden eteen. Työ edellyttää meiltä, vesihuollon ammattilaisilta laaja-alaista osaamista, asiantuntemusta ja kokemusta.

Teimme kalenterin, jotta ihmiset Lahti Aquan tuottamien turvallisten vesihuoltopalveluiden taustalla tulisivat tutuiksi. Meitä työskentelee Lahti Aqualla kaikkiaan reilu 80 vesihuollon ammattilaista, ja kalenterissa meistä on tutustuttavana 19 persoonaa.

Edustamme koko Lahti Aquan työyhteisöä sekä vesihuoltoon kuuluvia erilaisia työtehtäviä ja tiimejä. Numero 374 muodostuu kalenterissa esiintyvien vesihuollon ammattilaisten yhteenlasketuista työvuosista Lahti Aqualla.

Myös korona-aika vaikutti kalenterin syntyyn. Toivottavasti kalenteri tuo meidät vesihuollon ammattilaiset lähemmäksi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Vastuullisesti ympäristön puolesta

Ympäristötoimijana tiedostamme, että olemme päivittäin luomassa ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Tästä konkreettisina esimerkkeinä ovat kuukausittain vaihtuvat ympäristötekomme.

Vastuullinen toiminta on meille ensiluokkaisen tärkeää. Siksi meille oli projektin alusta asti selvää, että lahjoitamme kalenterimyynnistä kerätyt tuotot lyhentämättöminä Päijät-Hämeen keskussairaalan kahdelle lastentautien osastolle.

Haluamme laittaa hyvän kiertämään.

Työryhmä

Kalenterin valokuvien takana on lahjakas, lahtelaislähtöinen valokuvaaja Markus Henttonen, joka on kuvannut kuvat 13 erilaisessa, vesihuoltopalveluille ominaisessa toimintaympäristössä. Kuvausassistenttina on toiminut Mari Henttonen.

Kalenterin ideoinnista ja projektisuunnittelusta on vastannut Lahti Aquan viestintäpäällikkö Paula Nikula. Visuaalisen ilmeen sekä taiton on toteuttanut graafinen suunnittelija Tanja Paakkulainen / Kultamurunen Graphics.