Avoimet työpaikat: sähkö- ja automaatioasentaja sekä laborantti

27.03.2019 14:23

Avoimet työpaikat: sähkö- ja automaatioasentaja sekä laborantti - Lahti Aqua

Aqua Palvelu Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen sähkö- ja automaatioasentajaa sekä laboranttia. Yhtiö kuuluu Lahti Aqua -konserniin.

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat vedentuotantolaitosten ja jätevesilaitosten huolto- ja kunnossapitotyöt. Laborantin tehtäviin kuuluvat vesilaitoksen ja jätevedenpuhdistuksen analytiikka, raportointi ja analytiikkalaitteiden ylläpito.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ammatillista koulutusta ja työkokemusta sekä voimassa olevaa ajokorttia. Eduksi katsotaan vesihuoltoalan tuntemus, prosessi- ja mittauslaitteiden tuntemus sekä hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Sähkö- ja automaatioasentajan tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla valmius osallistua työajan ulkopuoliseen varallaolojärjestelmään yhtiön käytännön mukaisesti.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät jatkuvasti kehittyvällä vesihuoltoalalla, kannustavan ja motivoivan työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Anni Meiseri puh. 044 336 8539 ja Aqua Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Hannu Mustonen puh. 050 552 8455. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 18.4.2019 mennessä osoitteeseen hr_lahtiaqua@lahtiaqua.fi