Tämä on Lahti Aqua Oy:n ylläpitämän Minun Aquani palvelun saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://minun.lahtiaqua.fi ja on laadittu 22.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen seuraavista syistä:

Omistajan ja vuokralaisen muutoslomakkeet

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Omistajan ja vuokralaisen muutoslomakkeita pystyy käyttämään näppäimistöllä ja ruudunlukijalla, mutta käytön yhteydessä saattaa esiintyä haasteita. Päivämäärävalitsinta ei pysty käyttämään näppäimistöllä, mutta päivämäärä on mahdollista syöttää käsin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ilmoittaa meille havaitsemistasi puutteista sähköpostilla osoitteeseen lahtiaqua@lahtiaqua.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tarjoamme tukea Lahti Aquan asiakkaille, joille digitaaliset palvelut eivät ole saavutettavissa

Lahti Aquan asiakaspalvelu palvelee osoitteessa Satamakatu 4 maanantaista perjantaihin klo 9-15. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla. Lahti Aquan asiakaspalvelun yhteystiedot.