Laadukasta pohjavettä ja tehokasta palvelua yrityksille

Tarjoa asiakkaillesi vain parasta. Laadukas, maku- ja värivirheetön pohjavetemme tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen toimintaympäristön.


Ei ole sattumaa, että useat vesikriittisillä aloilla työskentelevät yritykset ovat asettuneet Lahden alueelle. Pohjavetemme laatu tarjoaa näille yrityksille ainutlaatuisen toimintaympäristön. Tarjoamme ainoastaan kirkasta Salpausselkien suodattamaa pohjavettä. Happipitoisessa pohjavedessä ei ole liikaa rautaa, suolaa tai muita makuun tai väriin vaikuttavia ominaisuuksia.

Sijaitsemme käytännössä valtavan pohjavesipatjan päällä, joten veden saatavuus ja toimitusvarmuus ovat varmistettuja myös merkittäviä määriä vettä tarvitseville yrityksille. Pohjaveden saanto on jatkuvasti suurempi kuin veden tarve myös kulutushuippujen aikana. Pohjavetemme on yhteinen aarre, jonka suojeluun meidän jokaisen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Huolehdimme yritysten jätevesistä vastuullisesti. Jätevedenpuhdistamomme ja niiden prosessit ovat nykyaikaiset ja kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti. Pyydämme tutustumaan myös tarkemmin yritysten jätevesistä kertovaan sivuumme.

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan jo siinä vaiheessa, kun yritykset vasta suunnittelevat sijoittumista Lahden alueelle. Tervetuloa kirkkaasti parhaan pohjaveden äärelle.