Tietosuojalauseke

1 Henkilötiedot

1.1 Henkilötietojen kerääminen

Lahti Aqua konserni noudattaa henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä henkilötietolakia sekä muuta soveltuvaa lainsäädäntöä. Tiettyjen Lahti Aquan tarjoamien verkkopalveluiden käyttö on mahdollista vain rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymällä verkkopalvelun käyttäjäksi käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan Lahti Aquan asiakasrekisteriin. Lahti Aqua ei kerää eikä käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja.

1.2 Henkilötietojen käyttötarkoitus

Lahti Aqua käyttää asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittääkseen palveluitaan. Käyttäjä voi antaa verkkopalvelussa suostumuksensa siihen, että Lahti Aqua voi käyttää asiakkaan yhteystietoja Lahti Aquan toiminnan tiedottamiseen. Lahti Aqua ei luovuta henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin ulkopuolisille tahoille.

Käyttäjä voi milloin tahansa kieltää tietojensa käytön Lahti Aquan tiedottamiseen sekä tarkastaa ja korjata omat tietonsa ottamalla yhteyttä Lahti Aquan asiakaspalveluun. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa kerran vuodessa rekisterissä olevat itseään koskevat tiedot henkilötietolain mukaisesti.

2 Evästeet

Lahti Aqua kerää käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Tällä tavalla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkopalveluja käytetään, ja näin voidaan palveluja kehittää edelleen käyttäjäystävällisemmiksi. Tekniikat muun muassa mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia ja salasanoja joka kerta uudelleen. Palveluiden käytöstä kerättyä tietoa ei käytetä mainontamiseen ja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Käyttäjä antaa suostumuksensa evästeiden tallentamiseen käyttäjän päätelaitteelle ja näiden tietojen käyttöön verkkoselaimensa asetuksissa. Mikäli käyttäjä päättää torjua evästeet ja muut vastaavat tekniikat, käyttäjä ei välttämättä voi täysin hyödyntää Lahti Aquan tarjoamia verkkopalveluja.

3 Tietoturva

Lahti Aqua järjestää palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten laitetilojen käyttö. Lahti Aqua ei kuitenkaan voi taata täydellistä tietoturvaa. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

10/2016