110 lahjakorttia Joulupuu-keräykseen 110-vuotisen vesihuoltotoiminnan kunniaksi

23.11.2020 12:42

110 lahjakorttia Joulupuu-keräykseen 110-vuotisen vesihuoltotoiminnan kunniaksi - Lahti Aqua

Lahti Aqua muistaa tänä vuonna paikallisia perheitä Joulupuu-keräyksessä ja jakaa näin hyvää joulumieltä sitä eniten tarvitseville. ”Koska vesihuoltotoimintamme täyttää kuluvana vuonna 110 vuotta, haluamme lahjoittaa 110 lahjakorttia, joiden myötä apu ja muistaminen saadaan ohjattua oikeisiin osoitteisiin”, kertoo Lahti Aquan viestintäpäällikkö Paula Nikula. “Mukana olevista liikkeistä hankkimamme lahjakortit mahdollistavat, että kaikenikäiset lapset saavat joululahjaksi elämyksiä sekä pääsevät harrastamaan, ulkoilemaan, lukemaan tai pelaamaan.”

Joulupuu-keräyksen tavoitteena on mahdollistaa joululahjan saaminen Lahden ja Hollolan alueen haastavissa tilanteissa elävien perheiden lapsille ja nuorille. Tänä vuonna keräys järjestetään Lahdessa 20. kertaa.

Joulupuu-keräyksessä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Lahden Diakonialaitos sekä Lahden seurakuntayhtymä etsivät asiakkaistaan perheet, jotka ovat avun tarpeessa. Keräyksen yhteistyökumppaneita ovat lisäksi Koulutuskeskus Salpaus, Lahden 4H-yhdistys, Lahden alueen Rotaryklubit, Grano ja Stala.

Ihmisten kohtaamisen ja kokoontumisen välttämiseksi keräys järjestetään aiemmasta vuodesta poiketen lahjakorttimallilla, jossa mukana olevasta liikkeestä voi ostaa lahjakortin ja jättää sen myymälässä sijaitsevaan keräyspisteeseen. Lista liikkeistä löytyy Lahden Nuorkauppakamarin sivuilta sekä sosiaalisen median tileiltä.

Joulupuu -keräykseen voi osallistua 13.12. saakka.

Lisätiedot:

Martina Henell
projektipäällikkö, Joulupuu Lahti -keräys, Lahden Nuorkauppakamari ry
joulupuu.lahti@gmail.com

Paula Nikula
viestintäpäällikkö, Lahti Aqua Oy
puh. 03 851 5940