Uudistuneet verkkosivut

10.10.2016 10:06

Uudistuneet verkkosivut - Lahti Aqua

Tervetuloa käyttämään Lahti Aquan uudistuneita verkkosivuja. Sivumme on suunniteltu käyttäjälähtöisesti palvelemaan asiakkaitamme arkea helpottavilla verkkopalveluilla sekä rahaa ja ympäristöä säästävillä ohjeilla.

Tämän päivän tarpeita vastaavat sivut toimivat eri päätelaitteilla ja skaalautuvat esimerkiksi älypuhelimien ja tablettien näytöille. Vesimittarilukeman voi nyt ilmoittaa helposti verkossa ja älypuhelimella se hoituukin kätevästi vesimittarin vierestä.

Sivustolla on runsaasti käytännönläheistä tietoa vedestä sekä hyödyllisiä vinkkejä järkevään ja ympäristöä säästävään veden käyttöön.

– Olemme kiinnittäneet tiedon löytämiseen erityistä huomiota ja esimerkiksi rakentajien tarvitsemat palvelut löytyvät nyt helposti, Lahti Aquan toimitusjohtaja Martti Lipponen sanoo.

Lipposen mukaan www-sivujen uudistus on lähtölaukaus sähköisten palveluiden kehittämiselle, jota jatketaan Lahti Aquassa parasta aikaa. Verkkosivut toimivat alustana uusille, seuraavien vuosien aikana käyttöön otettaville palveluille.