Lahtelaista hanavettä nautitaan loppuunmyydyssä Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland -triathlontapahtumassa

20.02.2018 09:00

Lahtelaista hanavettä nautitaan loppuunmyydyssä Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland -triathlontapahtumassa - Lahti Aqua

Lahti Aqua ja Midnight Triathlon Events Finland Oy ovat solmineet kahden vuoden yhteistyösopimuksen Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -kilpailukonseptiin liittyen. Lahti Aqua on tapahtuman ”Official Water Partner” tarkoittaen, että Lahti Aqua huolehtii kilpailijoiden janon sammuttamisesta tapahtuma-aikana.

”Tämä on ainutlaatuinen ja loistava mahdollisuus tuoda laadukas hanavetemme kansainvälisten kisavieraiden nautittavaksi!”, Lahti Aqua konsernin toimitusjohtaja Martti Lipponen toteaa.

Lahden seudulla hanavesi on 100 % pohjavettä. Pyöräilyreitti kulkee Salpausselän harjulla, jossa on maamme riittoisimmat pohjavesivarat. Kaikki kilpailijat pääsevät siis oikeutetusti nauttimaan urheilujuomanaan raikasta, lahtelaista pohjavettä. Kansainvälisille kilpailijoille raikas hanavesi on erikoisuus ja näin ollen ylellisyystuote, jota ei ole aiemmin muilla kisa-areenoilla nähty.

”On hienoa, että voimme tarjota kilpailijoille maailman parasta vettä. Vesi tulee suoraan hanasta, mikä on todella luksusta globaalisti katsottuna”, Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Hagqvist sanoo.

Näkyvyyselementteinä Lahti Aqua toimittaa kilpailijoille Lahti Aquan juomapulloja, jotka kulkevat matkassa läpi kilpailureitin. Kilpailuaikana tapahtumajärjestäjä täyttää Lahti Aquan toimittamat urheilupullot raikkaalla hanavedellä. Lahti Aqua rakentaa juoksureitin varrelle lisäksi juomapisteet, joista jaetaan kilpailijoille hanavettä suoraan vesijohtoverkostosta.

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland tapahtuma järjestetään 30.6.2018 Lahdessa. Kilpailun 1800 paikkaa myytiin loppuun 1,5 kuukaudessa. Kilpailuun osallistuu peräti 37 eri kansallisuutta ja tapahtuma-alueelle odotetaan 10 000-20 000 kävijää. IRONMAN-kilpailuhistorian ensimmäisen iltakilpailun tavoitteena on järjestää kotimaisille ja kansainvälisille kilpailijoille täysin uniikki kilpailu- ja asiakaskokemus hienoissa maisemissa. Tapahtuma järjestetään Lahdessa myös vuosina 2019 ja 2020.

Lisätiedot:
Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Hagqvist, 044 011 1415, antti@finntriathlon.fi
Lahti Aqua Oy:n viestinnän asiantuntija Paula Nikula, 03 851 5940, paula.nikula@lahtiaqua.fi

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland on puolimatkan triathlon (kilpailumatkat: uinti 1,9 km, pyöräily 90 km sekä juoksu 21,1 km). Tapahtumakeskus sijaitsee Sibeliustalolla ja Matkustajasatamassa, mutta reitit kiertävät myös Hollolan ja Kärkölän alueella. Tapahtuman pääsponsori on Nokian Renkaat.

Lahti Aqua konserni tuottaa vesihuoltopalvelut Lahden ja Hollolan 140 000 asukkaalle ja elinkeinoelämälle. Konserni on seudun merkittävä ympäristötoimija panostaen veden tuotantoon ja yhdyskunnan sekä teollisuuden jätevesien puhdistamiseen. Lahti Aqua konserni kuuluu Lahden kaupunkikonserniin.