Lahti Aqua mukana Salpausselän kisaviikolla

23.02.2024 13:06

Lahti Aqua mukana Salpausselän kisaviikolla - Lahti Aqua

Perinteiset Salpausselän Kisat käydään Lahdessa 1.-3.3.2024. Lahti Aqua on mukana Salpausselän kisaviikossa, jolloin tapahtumaa ja nähtävää riittää kaikenikäisille.

Lasten Talviolympialaiset käynnistävät Salpausselän kisaviikon

Lasten Talviolympialaiset on Salpausselän kisaviikon koko perheen avajaistapahtuma, jossa Lahti Aqua on mukana. Lasten Talviolympialaiset järjestetään keskiviikkona 28.2.2024 klo 15-19 Lahden hiihtostadionilla, siis samassa paikassa, jossa maailmancupin huiput kohtaavat toisensa loppuviikosta. Lahti Aquan teltalla pääsee pyörittämään onnenpyörää sekä juttelemaan hanavedestä ja vedenkäyttöön askarruttavista asioista vesihuollon ammattilaisten kanssa.

Lapsilla mahdollisuus tutustua talvilajeihin

Lasten Talviolympialaisissa lapset pääsevät halutessaan osallistumaan hiihtosarjoihin, joita on kaksi: alle 4-vuotiaiden ja sitä nuorempien sarja sekä 5-vuotiaiden ja sitä vanhempien sarja.

Maastohiihdon lisäksi on mahdollisuus tutustua tapahtumassa muihinkin Lahden Hiihtoseuran talvilajeihin kuten mäkihyppyyn, alppihiihtoon ja ampumahiihtoon. Toimintapisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Kaikki osallistujat saavat mitalin ja kunniakirjan.

Lisäksi tapahtumassa on tavattavissa miesten A-maajoukkueen mäkihyppääjä ja suurmäen SM-pronssimitalisti Kasperi Valto, naisten mäkihypyn maailmancupissa palkintopallille tällä kaudella yltänyt Jenny Rautionaho sekä tuore yhdistetyn nuorten olympiavoittaja Heta Hirvonen.

Tervetuloa elämykselliseen talviurheilupäivään!

Salpausselän kisat 101 vuotta

Lahti Aqua on kolmatta vuotta peräkkäin Salpausselän kisojen virallinen yhteistyökumppani. Salpausselän kisat käydään Lahdessa maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-3.3.2024.

Salpausselän kisojen kisavetenä nautitaan laadukasta pohjavettä

Lahti Aqua ja Salpausselän kisat ovat olleet luomassa yhteisön hyvinvointia yli sadan vuoden ajan. Kumppanuustarinaan liittyy vahvasti vastuullisuusnäkökulma; Salpausselän kisat kannustaa
kisavieraitaan ja kumppaneitaan käyttämään pulloveden sijaan maailman puhtainta hanavettä. Siksi on luonnollinen jatkumo, että Salpausselän kisojen kisavetenä nautitaan tänäkin vuonna Salpausselän harjujen suodattamaa 100-prosenttista pohjavettä.

Lahti Aqua jakaa juomapullot kaikille urheilijoille ja joukkueen jäsenille, jotka urheilijat voivat täyttää laadukkaalla hanavedellä.

Tutustu Salpausselän kisojen ohjelmaan ja vietä mukava kisaviikonloppu Salpausselällä!