Lahti Aqua osallistuu Watermark-hyväntekeväisyyspyöräilyyn 4.-7.8.2023

02.08.2023 11:13

Lahti Aqua osallistuu Watermark-hyväntekeväisyyspyöräilyyn 4.-7.8.2023 - Lahti Aqua

Vesialan ammattilaiset kokoontuvat Watermark-hyväntekeväisyyspyöräilyyn, joka poljetaan Etelä-Suomen alueella 4.–7.8.2023. Hyväntekeväisyyspyöräilyn avulla LVI-alan ammattilaiset haluavat auttaa lasten ja nuorten syöpätyötä polkemalla 500 km neljän päivän aikana.

Hyväntekeväisyyspyöräilyyn osallistuu kaikkiaan noin 50 vesialan ammattilaista ympäri Suomea. Lahti Aqualta pyöräilemässä on kaksi henkilöä. Matkareitti kulkee perjantaista maanantaihin Vantaa – Karjalohja – Eerikkilä – Hyvinkää – Vantaa.

Jos näet sinipukuisia pyöräilijöitä tien varressa 4.-7.8.2023, niin hymyile ja annat samalla lisää pyöräilyintoa ylämäkiin.

Hyväntekeväisyyspyöräilyn tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva ry:lle

Kun lapsi, nuori tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, sekä sairastunut että hänen läheisensä tarvitsevat käytännön tietoa ja tukea hoitopolun eri vaiheissa. Sylva ry tarjoaa tukea ja toimintaa syöpäsairaiden lasten perheille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Kuka tahansa voi osallistua arvokkaan syöpätyön tukemiseen tekemällä lahjoituksen Sylvalle tästä linkistä. Hyväntekeväisyyspyöräilyn myötä kerätyt tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva ry:lle.

LVI-ala yhdessä syöpää vastaan – Watermark-pyöräilyssä mukana ovat Xylem Finland, NIBE Energy Systems Oy, Dahl Suomi Oy, Flowplus Oy, Unidrain Finland ja Wavin Finland Oy.