Lahti Aqua tarjoaa laadukkaan hanaveden Nokian Tyres IRONMAN 70.3 -tapahtumassa

07.06.2019 14:54

Lahti Aqua tarjoaa laadukkaan hanaveden Nokian Tyres IRONMAN 70.3 -tapahtumassa - Lahti Aqua

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland järjestetään 29.6.2019 Lahdessa. Kilpailuun osallistuu peräti 2000 triathlonistia 47 eri maasta. Tapahtuma-alueelle odotetaan 20 000 kävijää.

Lahti Aqua on Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtuman ”Official Water Partner” tarkoittaen, että Lahti Aqua huolehtii kilpailijoiden janon sammuttamisesta tapahtuma-aikana. Loppuunmyydyn tapahtuman noin 2000 kilpailijasta 40 % tulee Suomen ulkopuolelta.

”Odotamme jälleen suurta osanottajamäärää paikalle ja nauttimaan kansainvälisesti laadukasta hanavettämme. On ilo olla tapahtumassa mukana tänäkin vuonna sammuttamassa janoisten kilpailijoiden ja heidän tukijoukkojensa janoa raikkaalla pohjavedellä.”, Lahti Aqua konsernin toimitusjohtaja Jouni Lillman toteaa.

Lahden seudulla hanavesi on 100 % pohjavettä. Pyöräilyreitti kulkee Salpausselän harjulla, jossa on maamme riittoisimmat pohjavesivarat. Kaikki kilpailijat pääsevät nauttimaan raikasta, lahtelaista pohjavettä. Kansainvälisille kilpailijoille raikas hanavesi on erikoisuus ja näin ollen ylellisyystuote, jota ei ole aiemmin muilla kisa-areenoilla nähty.

Tapahtuma-alueella on Lahti Aquan vesibaari, jossa jaetaan vettä niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Lahti Aqua toimittaa kilpailijoille juomapulloja, jotka kulkevat matkassa läpi kilpailureitin. Lahti Aqua rakentaa juoksureitin lisäksi juomapisteet, joista jaetaan kilpailijoille hanavettä suoraan vesijohtoverkostosta.

Lahti Aqua konserni tuottaa vesihuoltopalvelut Lahden ja Hollolan 140 000 asukkaalle ja elinkeinoelämälle. Konserni on seudun merkittävä ympäristötoimija panostaen veden tuotantoon ja yhdyskunnan sekä teollisuuden jätevesien puhdistamiseen. Lahti Aqua konserni kuuluu Lahden kaupunkikonserniin.

Lisätiedot:
Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlandin viestintäjohtaja Kalle Kotiranta, 040 502 2786, kalle.kotiranta@finntriathlon.fi

Lahti Aqua Oy:n viestinnän asiantuntija Tanja Huutoniemi, 03 851 5972, tanja.huutoniemi@lahtiaqua.fi