Lahti Aqua tarjoaa raikasta hanavettä IRONMAN 70.3 -kilpailijoille

22.06.2021 12:41

Lahti Aqua tarjoaa raikasta hanavettä IRONMAN 70.3 -kilpailijoille - Lahti Aqua

IRONMAN 70.3 Finland järjestetään 3.7.2021 Lahdessa. Lahti Aqua on tapahtuman ”Official Water Partner” tarkoittaen, että Lahti Aqua huolehtii kilpailijoiden janon sammuttamisesta tapahtuma-aikana.

Hienoa, että tapahtuma päästään vihdoin toteuttamaan yhden välivuoden jälkeen. Olemme odottaneet, että pääsemme tarjoamaan raikasta hanavettä sekä suomalaisille että kansainvälisille kilpailijoille. Valitettavasti koronapandemian takia, emme tänä vuonna tuo vesibaaria yleisökäyttöön. Satamassa liikkujat voivat sen sijaan käydä täyttämässä juomapullonsa toimitilamme yhteydestä löytyvästä vesipisteestä, mainitsee Lahti Aqua Oy:n viestintäpäällikkö Paula Nikula.

Lahti Aqua rakentaa edellisvuosien tapaan vesibaarin kilpailijoille maaliintuloalueelle sekä juomapisteet kilpailun juoksuosuudelle. Näistä jaetaan hanavettä suoraan vesijohtoverkostosta. Lisäksi Lahti Aquan juomapullot kulkevat kilpailijoiden matkassa läpi pyöräilyreitin.

Lahden seudulla hanavesi on 100 % pohjavettä. Pyöräilyreitti kulkee Salpausselän harjulla, jossa on maamme riittoisimmat pohjavesivarat. Etenkin saapuville kansainvälisille kilpailijoille raikas hanavesi on erikoisuus, jota ei ole muilla kisa-areenoilla saatavissa.

Lahti Aqua on ollut mukana ensimmäisestä IRONMAN 70.3 tapahtumasta lähtien, joten on erittäin hienoa että pääsemme jatkamaan tätä upeaa yhteistyötä. Juotavan veden merkitys triathlonin pitkissä suorituksissa on tärkeässä roolissa ja mikäpä on sen hienompaa kuin tarjota maailman parasta vettä osallistujille. Meille suomalaisille hanavesi on itsestään selvyys, mutta monille, yli 40 eri maasta paikalle saapuvista kilpailijoista se on positiivista eksotiikkaa, kertoo Antti Hagqvist, IRONMAN Finlandista.

 

Lisätiedot:

IRONMAN Finland, Antti Hagqvist, 044 011 1415, antti.hagqvist@ironman.com

Lahti Aqua Oy:n viestintäpäällikkö Paula Nikula, 044 769 5940, paula.nikula@lahtiaqua.fi