Raikas hanavesi virtaa mukana triathlonistien kisaviikonlopussa IRONMAN 70.3 -tapahtumassa

27.06.2022 11:13

Raikas hanavesi virtaa mukana triathlonistien kisaviikonlopussa IRONMAN 70.3 -tapahtumassa - Lahti Aqua

IRONMAN 70.3 Finland järjestetään tulevana lauantaina 2.7.2022 Lahdessa ja Lahti Aqua toimii edellisvuosien tapaan tapahtuman Official Water Partnerina huolehtien kilpailijoiden janon sammuttamisesta tapahtuma-aikana. Lauantain kisamatkalla kilpailijat uivat 1,9 km, pyöräilevät 90 km ja juoksevat 21,1 km.

Tapahtumaan odotetaan yli 2000 kilpailijaa 40 eri maasta. Lahti Aqua rakentaa juomapisteet kilpailun juoksuosuudelle, vesibaarin maaliintuloalueelle sekä vilvoittavat suihkut niin juoksureitille kuin maaliintuloon. Vesipisteistä jaetaan hanavettä suoraan vesijohtoverkostosta. Lisäksi Lahti Aquan juomapullot kulkevat kilpailijoiden matkassa läpi pyöräilyreitin.

– Näyttää, että luvassa on helteinen kisaviikonloppu, joten meidän tehtävänä on huolehtia, että raikasta hanavettä riittää kilpailijoille koko kisasuorituksen ajan. Lisäksi tuomme vesisäiliön tapahtuman keskeiselle expo-alueelle palvelemaan katsojia ja kisavieraita.
Omat juomapullot vain mukaan, muistuttaa Lahti Aquan viestintäpäällikkö Paula Nikula.

Tänä vuonna myös lapset pääset kisaamaan leikkimielisessä Ironkids-tapahtumassa, jossa juostaan ikäryhmittäin 500-1000 metriä. Lahti Aqua tarjoilee raikasta hanavettä vesibaarista jo perjantaina maaliviivan ylittävälle Ironkids-väelle.

Lahden seudulla hanavesi on 100 % pohjavettä. Pyöräilyreitti kulkee Salpausselän harjulla, jossa on maamme riittoisimmat pohjavesivarat. Etenkin saapuville kansainvälisille kilpailijoille raikas hanavesi on erikoisuus, jota ei ole muilla kisa-areenoilla saatavissa.

Lisätietoja:

Lahti Aqua Oy:n viestintäpäällikkö Paula Nikula, 044 769 5940, paula.nikula@lahtiaqua.fi