Muutos asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen

13.03.2023 07:41

Muutos asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen - Lahti Aqua

Olemme ottanet käyttöön uuden Minun Aquan -palvelun, jossa voit tarkastella mm. vedenkulutustietojasi, laskuja tai ilmoittaa vesimittarinlukemat.

Minun Aquani -palvelu hyödyntää kolmannen osapuolen palvelua tekstiviestien ja sähköpostiviestien lähettämisessä. Näitä palveluita käytettäessä joitakin henkilötietoja siirretään Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle toteutetaan lainsäädännön mukaisesti.

Tämän vuoksi olemme päivittäneet Asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.

Ennen päivitystä henkilötietojesi siirtoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle käsittelevä kohta oli:

”Me emme siirrä henkilötietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.”

Päivityksen jälkeen se on:

”Siirrämme Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle vain Minun Aquani -palvelusta lähetettävät sähköpostiviestit ja tekstiviestit. Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle toteutetaan lainsäädännön mukaisesti. Sähköpostia lähetettäessä siirretään vain sähköpostin vastaanottajan sähköpostiosoite. Tekstiviestejä lähetettäessä siirretään tekstiviestin vastaanottajan puhelinnumero ja viestin sisältö, joka voi sisältää asiakkaan nimen, käyttöpaikan numeron, käyttöpaikan osoitteen tai vesimittarin numeron. Tekstiviestipalvelu säilyttää viestit 30 päivää ja puhelinnumerot 120 päivää.”

 

Tietosuojaseloste on kokonaisuudessaan luettavissa täällä.