Tule meille töihin

Tavoitteenamme on olla toimialan paras työpaikka. Uskomme tiimityöhön, työturvallisuuteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.


Lahti Aqua -konsernin palveluksessa on noin 80 ammattilaista. Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä vesihuoltoalalla.

Kesätyöhaku on käynnissä

Etsimme parhaillaan kausityöntekijöitä tulevaksi kesäkaudeksi 2024. Voit jättää kesätyöhakemuksesi meille tästä . Hakulinkki on avoinna 23.2. asti ja ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoistamme maaliskuun alussa.

Avoin hakemus

Tällä hetkellä emme hae osaajaa mihinkään tiettyyn työtehtävään, mutta halutessasi voit jättää meille avoimen työhakemuksen.

Henkilöstöstrategia

Lahti Aqua -konsernin strategisiin painopisteisiin kuuluvat henkilöstön työturvallisuus ja työhyvinvoinnin tukeminen. Osaamisen kehittäminen sekä motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on meille tärkeää. Osaavat ihmiset ja tiimit tekevät yhteistyöllä parhaita tuloksia. Hyvä muutoksenhallinta ja johtaminen kuuluvat myös strategian painopistealueisiin.

Henkilöstöedut

Tuemme omaehtoista liikuntaa ja kulttuuria. Työntekijöillämme on sopimushinnat hierojille, lounasetu ja laaja työterveyshuolto. Lisäksi vuosittain järjestämme erilaisia tyhy-tempauksia sekä kesäjuhlat ja pikkujoulut.