Tule meille töihin

Tavoitteenamme on olla toimialan paras työpaikka. Uskomme tiimityöhön, työturvallisuuteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.


Lahti Aqua -konsernin palveluksessa on noin 80 ammattilaista. Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä vesihuoltoalalla. Halutessasi voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Tule meille kesätöihin

Palkkaamme joka vuosi kesätyöntekijöitä vesihuollon työtehtäviin. Ilmoitamme kesän 2023 valinnoistamme kaikille hakijoille viimeistään maaliskuun alussa.

Avoin hakemus

Täältä voit jättää avoimen työhakemuksen.

Henkilöstöstrategia

Lahti Aqua -konsernin strategisiin painopisteisiin kuuluvat henkilöstön työturvallisuus ja työhyvinvoinnin tukeminen. Osaamisen kehittäminen sekä motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on meille tärkeää. Osaavat ihmiset ja tiimit tekevät yhteistyöllä parhaita tuloksia. Hyvä muutoksenhallinta ja johtaminen kuuluvat myös strategian painopistealueisiin.

Henkilöstöedut

Tuemme omaehtoista liikuntaa ja kulttuuria. Työntekijöillämme on sopimushinnat hierojille, lounasetu ja laaja työterveyshuolto. Henkilöstökerho järjestää yhteisiä henkilöstötilaisuuksia ja –retkiä.